026 30 200 55

Vier verschillende stijlen met hetzelfde ontwerp

Dat websites met hetzelfde MySpott-ontwerp niet op elkaar hoeven te lijken, wordt duidelijk door deze vier herkenbare websites.

14 februari 2012

Dat websites met hetzelfde MySpott-ontwerp niet op elkaar hoeven te lijken, wordt duidelijk door deze vier herkenbare websites.

De website van Bewegingsstudio Wageningen staat al een tijdje online. Door het kleurgebruik lijkt deze website veel op het voorbeeld dat bij het Huis & interieur-ontwerp gepresenteerd staat op de pagina Ontwerpen.

Ook de websit van Impulse 2 Improve is al een aardige tijd te bewonderen met dezelfde template, maar dan wel met een compleet andere stijl.

Afgelopen maand zijn er twee website gepubliceerd met dezelfde template, en ook deze website hebben allebei een geheel eigen uitstraling.

De website van Kuus Totaaltuinen is zeer herkenbaar omdat het logo op originele wijze is verwerkt in de bovenbalk. In de middelste kolom worden prachtige foto's van gerealiseerde projecten weergegeven.

De website van Meubelstoffeerderij Bert Boon heeft door de warme kleuren en sfeervolle foto's juist een warme, gezellige uitstraling.

De indeling is grotendeels hetzelfde, maar door de kleuren, de lettertypen en het beeldmateriaal lijken het vier totaal verschillende websites. Dit bewijst dat websites met hetzelfde MySpott-ontwerp probleemloos hun eigen identiteit en uitstraling kunnen hebben.

Gratis website-ontwerp met uw huisstijl

Twijfelt u nog? Laat ons weten welk ontwerp u het meest aanspreekt, dan maken we voor u een gratis website voorbeeld, zodat u kunt zien hoe goed dit ontwerp past bij de huisstijl van uw organisatie.

Moderen paarse website met bijpassende graphics

Groene website met natuurtinten en een herkenbaar beeldmerk

Website met een warme uitstraling en grote sfeerfoto's

Terug naar de vorige pagina