026 30 200 55

Myspott feliciteert Terlouw Parket met hun nieuwe website

Terlouw Parket is een bedrijf met al meer dan 20 jaar vakmanschap.

17 december 2013

Terlouw Parket is een bedrijf met al meer dan 20 jaar vakmanschap. Zo leveren, leggen en onderhouden ze alle soorten parket- en laminaatvloeren. En of u nou vakkundig advies zoekt of een team met vakmensen, Terlouw Parket staat u graag te woord. 

Deze kwaliteit moest ook zichtbaar worden op de website. Door het tonen van grote foto's en mooie foto's kan de gebruiker eenvoudig zien van welk kaliber de diensten zijn. De vloeren van Terlouw Parket mogen namelijk gezien worden. De nieuwe website maakt dat mogelijk in een strak, modern ontwerp met goede sfeerbeelden van de projecten. Ook aan een betere vindbaarheid voor Terlouw Parket is gedacht door het inzetten van ons sterke en slimme content management systeem!

Terlouw Parket over MySpott: 
"MySpott heeft een keurige website afgeleverd, de levertijd was snel. Nadat we overeen zijn gekomen dat zij de website mochten bouwen, was de website na een week helemaal online. We hebben één middag uitleg gekregen over hoe we de site zelf kunnen aanpassen, dit was zeer duidelijk. Als we daarnaast toch vragen hebben, dan worden die snel beantwoord. Met het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden! Nu hopen dat dat ook zijn vruchten mag afwerpen."

Ben je zelf ook op zoek naar een nieuwe website en ben benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op via 0318712400. 

Terug naar de vorige pagina