026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Ontwerpen » Clean & kleurig design

Kleurige templates worden al snel onrustig, maar de opbouw van dit ontwerp is heel ruimtelijk een clean, waardoor het totaalplaatje overzichtelijk en modern blijft.

Omdat de indeling heel 'basic' is, heeft dit ontwerp zelfs met drie verschillende kleuren een rustige en professionele uitstraling. De kleurkeuze kan het ontwerp heel vrolijk maken, maar ook heel strak.

Het logo staat opvallend in het midden van de pagina, en de hoofdonderdelen van de website worden hiernaast aan de bovenkant vermeld.

Rechterkolom zelf indelen

De rechterkolom is naar eigen inzicht in te delen: (vergrootbare) afbeeldingen, de laatste nieuwsberichten, subnavigatie of een extra tekstvak. Of natuurlijk een combinatie hiervan.

De hoogte van de site wordt automatisch aangepast aan de hoeveelheid content. In de onderste balk is plaats voor snelkoppelingen.

De flexibeliteit maakt het mogelijk dat dit ontwerp geschikt is voor totaal verschillende branches: fashion & beauty, bouw & techniek, opleiding & advies, horeca & entertainment: het kan allemaal!

Dit cleane, kleurrijke ontwerp gebruiken voor uw nieuwe website?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct.

Terug naar de vorige pagina