0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Tegelzetbedrijf Gelderland

Tegelzetbedrijf Gelderland

Tegelzetbedrijf Gelderland

Tegelzetbedrijf Gelderland levert en legt sinds 1998 natuursteen, keramische tegels en mozaïek voor vloeren en wanden door het hele huis, badkamers en terrassen.

De website van Tegelzetbedrijf Heij heeft een frisse en moderne uitstraling, dankzij het veelzijdige Bouwbedrijf Premium ontwerp

"CMS is erg fijn om mee te werken"

Na een persoonlijke uitleg kan Liesbeth de site zelf aanpassen. Ze was erg blij met de tips en uitleg die we haar hebben gegeven: "Ik vind het CMS erg fijn om mee te werken en het is me goed uitgelegd. Ook de tips voor het invullen van teksten en foto´s waren zinvol en jullie hebben goed geluisterd naar wat ik graag wilde met de site". 

Een logische indeling voor iedere pagina

De site bestaat uit verschillende sjablonen, dus voor elke pagina kan een logische indeling worden gekozen. De gerealiseerde projecten worden overzichtelijk weergegeven met een fotoslider en een toelichtende tekst en ook de nieuwsberichten hebben een vaste lay-out. 

Op de voorpagina worden foto's en quotes weergegeven in een grote interactieve banner. Via de voorpagina kan de bezoeker snel doorklikken naar de gewenste pagina. 

Geschikt voor desktop, tablet en mobiel

De lay-out van de website wordt automatisch afgestemd op het formaat van het beeldscherm. De mobiele website is dus geoptimaliseerd zodat de belangrijkste informatie (contactgegevens, diensten) makkelijk bereikbaar zijn.

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk hier de website van Tegelzetbedrijf Gelderland »

Terug naar de vorige pagina