026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Nieuws » MH Cuttingtools

MH Cuttingtools

MH Cuttingtools is online!

08 januari 2015

Een actueel leveringsprogramma dat is afgestemd op de professionele markt, dat vindt MH Cuttingtools de sleutel tot succes in de verkoop van hoogwaardige kwaliteitsproducten. MH Cuttingtools levert aan bouwbedrijven, aannemersbedrijven, schildersbedrijven en overige bouwgerelateerde bedrijven. Maar MH Cuttingtools is er niet alleen voor bedrijven, ook particulieren kunnen er terecht!

Serviceniveau
MH Cuttingtools hecht veel waarde aan het geven van een goede service. Daar hoort natuurlijk een duidelijke website bij die deze service kan bieden. Aan die vraag hebben wij voldaan door een mooie website op te zetten die duidelijk is en waar het meteen duidelijk wordt wat de service is die MH Cuttingtools klanten kan bieden.

De website
De nieuwe website straalt de huisstijl van MH Cuttingtools uit. Door de rustig opgezette homepagina is in één oogopslag te zien wat de speerpunten van MH Cuttingtools zijn. Overige belangrijke informatie is geplaatst in de bewegende banner.

Het ruime aanbod van MH Cuttingtools zit verpakt in de handige shop-module. Door een handige categorisering wordt het ruime aanbod overzichtelijk getoond.

Bekijk hier de website van MH Cuttingtools!

Terug naar de vorige pagina