026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Nieuws » Tapijtshop Haefkens

Tapijtshop Haefkens

De nieuwe website van Tapijtshop Haefkens is online!

14 november 2014

Op zoek naar een leuk tapijt? Dan bent u bij Tapijtshop Haefkens aan het juiste adres. Zij bieden kwalitatief hoogstaande producten, die zij kunnen bieden tegen de laagste prijs.

Bij tapijtshop Haefkens kunt u ook voor complete woning stoffering, schilder- en behangwerkzaamheden terecht. Dit is voor zowel binnen als buiten. Zij staan voor klanten klaar en bieden een vrijblijvend advies, onder het genot van een verse kop koffie. Ook is het mogelijk om gratis te parkeren zodat u geen gehaaste beslissing hoeft te maken maar alle tijd hebt.
De website is een mooie toevoeging op de bestaande grote showroom. De website is eenvoudig opgesteld, met rechtsboven een overzichtelijk menu. Onder het menu is een slider te vinden met daarin wat meer informatie over Haefkens. De elementen die uitgelicht moeten worden, hebben een plekje op de homepagina gekregen onder de slider. Hierdoor kan je meteen zien wat de tapijtshop voor jou kan betekenen.

Belangrijke informatie zoals contactgegevens, openingstijden en social media opties zijn onderaan de pagina te vinden. Je hoeft niet te zoeken naar deze informatie, het wordt je aangereikt.

Deze kleurrijke website van Tapijtshop Haefkens is een genot om naar te kijken en ik nodig u uit om dat ook eens te doen. Benieuwd?

Bekijk hier de website!

Terug naar de vorige pagina