026 30 200 55

Mobiele website voor je onderneming

Door de enorme stijging in het gebruik van mobiele apparaten is een mobiele website steeds belangrijker.

20 maart 2014

De verkoop en het gebruik van mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, is de afgelopen jaren enorm gestegen. Dat betekent dat jouw klanten je nu dus ook via hun smartphone of tablet bezoeken, en dat wordt alleen maar meer! 

De kans is aanwezig dat je nu een mooie website hebt voor je onderneming, waarin alle inhoud goed is ingericht voor de weergave op een standaard beeldscherm.
Mobiele gebruikers komen echter met een ander doel voor ogen op een website, dan wanneer ze de website op de computer bekijken. Vaak wil iemand op zijn mobiele telefoon alleen even snel de contactgegevens zoeken, of de prijzen of openingstijden. De desktopvariant van de website wordt geraadpleegd voor uitgebreide informatie.
Voor het ontwikkelen van een mobiele website worden heel andere vormen gekozen om de inhoud van je website te laten zien. Je wil immers dat gebruikers direct zien wat ze moeten zien.

Responsive design

Om ervoor te zorgen dat de gebruiker altijd ziet wat voor hem interessant is, is responsive design een fantastische uitkomst: een website die zich aanpast aan de gebruiker. Het ontwerp verandert per apparaat waarop het wordt bekeken. Je bedient hiermee met één website, zowel de smartphone-, tablet- als computergebruikers.
Een bijkomend voordeel voor jou als eigenaar: je hoeft je inhoud van je website daarom maar op één plek aan te passen. Dat scheelt een hoop tijd en geld!

Makkelijk online met MySpott

Onze nieuwe ontwerpen zijn allemaal responsive. Daarnaast hebben alle ontwerpen een speciale mobiele contact-balk. Op deze manier kunnen jouw klanten met één druk op de knop in contact met je komen.
We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor jou. Neem gerust contact met ons op: 0318-712400

Terug naar de vorige pagina