026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Website voor starters

Website voor starters of eenmanszaken

Startende bedrijven of kleine bedrijven (bijv. eenmanszaken) hebben niet altijd genoeg budget om een dure website met CMS te laten ontwikkelen. Terwijl het juist voor starters erg belangrijk is om een website te hebben met een professionele uitstraling!

MySpott kan de oplossing bieden. Uit onze ruime aanbod kunt u een ontwerp kiezen dat past bij uw organisatie en dat de uitstraling heeft waarnaar u op zoek bent. Snel en voordelig uw eigen website!

Low budget oplossing voor startende bedrijven

Doordat de ontwerpen al klaar liggen, kunnen we uw nieuwe website snel opleveren, en niet onbelangrijk: binnen uw budget! U betaald geen aparte kosten voor ontwerp, technische realisatie, CMS, hosting onderhoud etc. Dit zit allemaal al ingebegrepen in onze lage totaalprijs. Meer informatie >

Huisstijl laten ontwerpen

Een startend bedrijf heeft natuurlijk ook een huisstijl nodig: een logo met een herkenbare stijl, die toegepast kan worden op drukwerk, in reclame en niet te vergeten op de website.

Bij MySpott kunt u ook de basis van uw huisstijl laten ontwerpen: een professioneel logo, eventueel een slogan en drukwerk. Voor meer informatie kunt u bellen of informatie aanvragen.