0318 712400

Meubelstoffeerderij Bert Boon

Meubelstoffeerderij Bert Boon

Bij Meubelstoffeerderij Bert Boon bent u aan het juiste adres voor al uw stoffeerwerk! Klassiek of modern, voor zowel particulieren als bedrijven. Zij geven u een persoonlijk advies, waarbij met zorg, kennis en ervaring bekeken wordt om een maximaal zitcomfort uit uw meubelen te halen!

De sfeervolle webstie van Meubelstoffeerderij Bert Boon is voorzien van bijzondere sfeerbeelden die voor een groot deel de look & feel van de website bepalen. 

Doordat de kleuren zijn afgestemd op de warme huisstijl van Bert Boon, wijkt het totaalplaatje behoorlijk af van het voorbeeld dat in het overzicht op MySpott wordt getoond. Deze website is daarom het perfecte voorbeeld dat bij de keuze van het ontwerp vooral de indeling en algemene lay-out van belang zijn. De uitstraling van de website wordt uiteindelijk toch bepaald door de kleurkeuze en het beeldmateriaal.

Voor deze website is het 'Huis & Interieur ontwerp'  als basis gekozen. Hoewel het thema van de template niet direct overeen hoeft te komen met de branche, komt het in dit geval toch aardig in de richting.

De voordelige websites van MySpott hebben een gratis mogelijkheid om een fotoalbum weer te geven. In dit geval wordt het fotoalbum gebruikt voor het portfolio van Bert Boon, dat vol staat met prachtige, gerealiseerde projecten.

Bekijk hier de website van Meubelstoffeerderij Bert Boon »

Terug naar de vorige pagina