026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Nieuws » Sleek

Sleek

Ons nieuwe ontwerp

04 mei 2015

Het nieuwe Sleek-ontwerp is beschikbaar! Wil je een goede indruk maken met kwalitatieve foto's en je gebruikers een volledig beeld geven van wat jij kan bieden? Dan past het Sleek-ontwerp perfect bij jou!

Bekijk de demo hier: Demo1

Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt, met dit ontwerp zit je bij je klanten altijd goed. Het is altijd belangrijk om een goede impressie te geven van jouw bedrijf en wat jij te bieden hebt aan bestaande en potentiële klanten. Dat kan bij het Sleek-ontwerp onder andere door middel van het plaatsen van afbeeldingen op de daarvoor gemaakte plaatsen. Zo kan je bij elk onderwerp een passende foto plaatsen en je website aantrekkelijk maken.

Responsive

Het Sleek-ontwerp is responsive. Dat houdt in dat de gebruiker je website op elk device kan bekijken. Zo wordt het dus nog toegankelijker om even snel op je website te kijken.

Functies

Dit ontwerp beschikt over diverse functies. Zo kun je onder de functie “over ons” een uitgebreide uitleg geven over je bedrijf en de medewerkers die er werken. Bij de functie “diensten” is het mogelijk om in tekst en beeld aan je klanten te laten zien wat jij hen kan bieden. Zo krijgen zij een volledig beeld van jouw bedrijf!

Het Sleek-ontwerp biedt ook opties voor sociale media. Sociale media is belangrijk voor jouw bedrijf omdat het de bekendheid vergroot en je je bedrijf via deze kanalen kan promoten.

Dit ontwerp kan helemaal aangepast worden aan de stijl van jouw bedrijf!

Ook een succesvolle website?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bestel direct.

Terug naar de vorige pagina