026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Nieuws » Tips voor social media

Tips voor social media

Succesvol op social media

05 februari 2015

Social media is een verlengde van jouw onderneming. Zorg er daarom voor dat jouw social media-kanalen er net zo goed uit zien als jouw bedrijf. In dit artikel geven we een aantal handig tips voor het gebruik van afbeeldingen op social media.

Uitstraling

Laat jouw social media kanalen eruit springen door een duidelijke alleszeggende omslag- en profielfoto te plaatsen. Dit is wat de gebruiker het eerst ziet en waardoor wordt beslist of het een professioneel kanaal is of niet.

Goede kwaliteit

Maak indruk op je klanten door het plaatsen van kwalitatief hoogstaande afbeeldingen. Hierdoor worden jij en je bedrijf niet alleen een stuk serieuzer genomen maar ziet je kanaal er ook professioneler uit.

Respons

Je wil interactie met je gebruikers, daarom zijn je social media kanalen in het leven geroepen. Plaats daarom berichten die respons uitroepen en reageer hier ook op. Dit in combinatie met een kwalitatief hoogstaande afbeelding levert interactie met je social media op!

Gebruik de juiste formaten

Voor ieder social media-kanaal zijn er andere regels over de formaten waaraan jouw afbeeldingen moeten voldoen. Snijd alle afbeeldingen bij in het juiste formaat en jouw social media-kanaal ziet er direct professioneel uit. In dit handige overzicht zijn alle mogelijke formaten te zien.

CheatSheet.jpg

Terug naar de vorige pagina