026 30 200 55

Website en huisstijl voor Van Poppel

Voor Van Poppel hebben we naast de website ook een logo, visitekaartje en briefpapier ontworpen.

13 juni 2012

Voor Van Poppel Psychotherapie heeft MySpott niet alleen de website geleverd, maar ook een huisstijl, bestaande uit een logo, visitekaartjes en een ontwerp voor het briefpapier.

Voor de huisstijl zijn stijlvolle, rustige kleuren gebruikt om ervoor te zorgen dat het geheel een betrouwbare en professionele indruk geeft. In het logo zijn twee puzzelstukjes verwerkt, deze worden in de rest van de huisstijl als beeldmerk gebruikt. Dit zorgt voor een herkenbaar geheel. 

De website van Van Poppel is gemaakt met het Business Ontwerp. Dit zakelijke ontwerp past zowel qua indeling als qua stijl bij de psychotherapiepraktijk. Op de website wordt vooral aandacht besteed aan de verschillende vestigingen die elk een eigen pagina hebben met contactgegevens een een routekaart op basis van Google Maps. Daarnaast worden er verschillende sjablonen gebruikt voor pagina's met veel of juist weinig tekst.

Websites met bijpassende huisstijl: voordelig bij MySpott!

Wilt u ook een nieuwe website met CMS en een huisstijl die hier perfect bij past? Geef vrijblijvend uw wensen aan ons door zodat wij u kunnen laten weten welke mogelijkheden er zijn.

Terug naar de vorige pagina