026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Nieuws » De website van Aleri

De website van Aleri

Aleri Gardens heeft een nieuwe website

03 november 2014

Aleri Gardens is een bedrijf dat wel van een uitdaging houdt. Zoek je een moderne tuin of een klassieke tuin? Een strakke tuin of toch wat speelsers? Dan ben je bij Aleri Gardens aan het juiste adres!

Bij Aleri Gardens kun je je tuin laten herontwerpen maar ook een totaal nieuwe tuin laten aanleggen. Dit laatste hebben wij ook voor Aleri Gardens gedaan in de vorm van een website en dat resulteerde in een mooie pagina die goed past bij wat Aleri Gardens wil uitstralen.

Uitstraling van de website

De homepagina van de website is ruimtelijk opgebouwd en overzichtelijk gehouden zodat het meteen duidelijk is wat op de website te vinden is. In de navigatie van de website is gebruik gemaakt van knoppen die aangeven wat er op de achterliggende pagina te vinden is zodat je als klant meteen weet waar je moet zijn.

De homepagina

Op de homepagina is alle belangrijke informatie over Aleri Gardens te zien zoals de contactgegevens, recente projecten en een button voor het aanvragen van een offerte, zodat je niet hoeft te zoeken naar belangrijke informatie.

Bekijk de website van Aleri Gardens hier!

Terug naar de vorige pagina