026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Nieuws

Nieuwe website voor CopieCopy: reden voor een glimlach!

Waar moet ik heen met mijn tekst? Simpel! Als je koppie koppie hebt, ga je naar CopieCopy!

22 oktober 2013

Alle puntjes op de i

Waar moet ik heen met mijn tekst? Simpel! Als je koppie koppie hebt, ga je naar CopieCopy! Want een copywriter máákt een tekst. Van het uitzoeken, bespreken, uitschrijven, nakijken en perfectioneren tot alle puntjes op de i. 

Maar wil je niet dat je tekst bestaat uit de standaardzinnen, de droge tekst of smaakloze alinea’s, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een tekst met een glimlach, fris en anders. Kom eens kijken op de site: www.copiecopy.nl of maak vrijblijvend een afspraak om te zien wat we voor je kunnen doen! 

Voor de prijs kun je het eigenlijk niet laten liggen

De site van CopieCopy wordt mede mogelijk gemaakt door MySpott. "Het is prettig dat je op deze manier zelf kunt bepalen hoe je site eruit ziet, wat je er tussendoor aan wilt veranderen en of je misschien snel tijdelijk iets moet aanpassen. De uitvoering is helder en duidelijk en voor de prijs kun je het eigenlijk niet laten liggen".

"Het is prettig dat je op deze manier zelf kunt bepalen hoe je site eruit ziet".

Voor ieder bedrijf een website in eigen stijl

"MySpott heeft voor ieder bedrijf een eigen stijl, maar ook voor mensen met persoonlijke wensen hebben ze een helpende hand en een luisterend oor. De site gaat online als de klant helemaal tevreden is. En ook dat is reden voor een glimlach!"

Is uw website ook reden voor een glimlach? Of kunt u er misschien meer uithalen?
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van MySpott. 

Terug naar de vorige pagina