026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Nieuws » Nieuw ontwerp toegevoegd

Nieuw ontwerp toegevoegd

Het aanbod van basis-ontwerpen is inmiddels zo uitgebreid dat er voor elk bedrijf wel een passend ontwerp tussen moet zitten. Deze maand hebben we een simpel maar zeer flexibel ontwerp toegevoegd.

29 januari 2013

Het aantal ontwerpen dat we als basis voor nieuwe websites kunnen gebruiken is inmiddels zo uitgebreid dat er voor elk bedrijf wel een passend basis-ontwerp tussen moet zitten. Deze maand hebben we het aanbod weer uitgebreid met een simpel maar zeer flexibel ontwerp.

Van het nieuwe Styling ontwerp zijn zowel een lichte al een donkere variant beschikbaar. Daarnaast zijn er nog vele andere kleurcombinaties mogelijk: groen met grijs, rood met grijs of helemaal blauw of donkergrijs?

Een professionele uitstraling, perfect afgestemd op uw doelgroep

De basis-indeling is voor alle kleurcombinaties hetzelfde, maar de stijl kunnen we afstemmen op elke huisstijl. Ook kunnen we uw logo op een originele manier in het ontwerp verwerken. Met passende foto's en de juiste teksten kunnen we ervoor zorgen dat het eindresultaat een professionele uitstraling heeft die perfect aansluit bij de doelgroep van uw onderneming.

Bent u benieuwd hoe dit ontwerp eruit ziet met uw logo, uw foto's en uw huisstijl? 
Vraag vrijblijvend een voorbeeld-ontwerp aan »

Terug naar de vorige pagina