026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Nieuws

About Men staat online!

De nieuwe website van About Men staat online.

28 oktober 2014

About Men is de ideale shop voor mannen. Het is een winkel waar mannen zich een totale outfit kunnen aanmeten zonder naar een andere winkel te moeten, ook wel een one-stop-shop genoemd. Van een complete collectie aan kostuums en colberts naar casual kleding, voor iedere man is er iets te vinden! Persoonlijke service en advies staan hoog in het vaandel en ook het kopje koffie voldoet aan de hoge eisen.

Een overzichtelijke professionele website

About Men is een professionele winkel en wil dit ook uitstralen op de website. Daarom staan er meerdere grote afbeeldingen op de website die een duidelijk beeld geven van de professionaliteit van de winkel. De website is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld zodat het voor de klant meteen duidelijk is wat zij op de website kunnen doen, net zoals in de winkel.

Service

About Men heeft service hoog in het vaandel staan. Daarom is er gekozen om belangrijke informatie zoals openingstijden en contactgegevens op de homepagina te plaatsen. Dit geeft duidelijkheid en nodigt de klant uit om eens langs te komen.

 

Benieuwd geworden naar de website? Bekijk hier het resultaat!

 

Terug naar de vorige pagina