026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Nieuws » Maatwerk van MySpott

Maatwerk van MySpott

MySpott kent weinig beperkingen. Voor Camper Garant werd aan de standaard mogelijkheden een occasionweergave toegevoegd.

20 december 2010

MySpott kent weinig beperkingen. Voor Camper Garant werd aan de standaard mogelijkheden een occasionweergave toegevoegd.

De standaard mogelijkheden om tekst, afbeeldingen, nieuws en video's weer te geven is voor onze meeste klanten voldoende. Maar soms is er iets extra's nodig. Gelukkig is het leveren van maatwerk geen probleem! 

Snel een voordelig door gebruiksvriendelijke modules

Doordat het Footsteps CMS, dat als basis wordt gebruikt voor de MySpott website, modulair is opgebouwd, zijn we in staat om snel en voordelig extra mogelijkheden toe te voegen aan een website. Een productweergave, een gastenboek, uitgebreide formulieren: het staat al voor u klaar! We hoeven alleen de lay-out af te stemmen op het MySpott-ontwerp. Het maatwerk blijft hierdoor beperkt, de kosten dus ook!

Overzichtelijke weergave voor occasions

Met hun slogan 'De nr. 1 in zekerheid', verkoopt Camper Garant gebruikte campers vanuit hun showroom in Vaassen. Ze wilden een overzichtelijke weergave voor hun occasions, op een aparte pagina. Op de overige pagina's moesten een aantal uitgelichte occasions worden getoond. Bovendien wilden ze graag een gastenboek. Ook dat was zo geregeld.

Elke occasion gekoppeld aan een fotoalbum

Er zijn een aantal vaste velden gemaakt voor bouwjaar, brandstof, kilometerstand en de prijs. Verder kan er een korte beschrijving worden weergegeven, en een volledige omschrijving met alle benodigde informatie.

Per occasion moest er een groot aantal foto's worden weergegeven. Met het gebruiksvriendelijke CMS is dit zeer simpel: aan elke occasion kan een fotoalbum worden gekoppeld, en alle foto's uit dit album worden verkleind weergegeven op de detailpagina. De foto's kunnen worden vergroot met een modern effect, en bezoekers kunnen door de foto's bladeren. Bekijk het resultaat op www.camper-garant.nl.

Producten presenteren? Vraag naar onze maatwerkmogelijkheden!

Wilt u ook een voordelige website, maar wilt u meer dan de standaard mogelijkheden van MySpott?
Met bijvoorbeeld een productweergave of een compleet assortiment? Vraag dan naar onze maatwerkmogelijkheden. Neem contact op met het formulier of bel  0318-712 400.

Terug naar de vorige pagina