0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Terlouw Parket

Terlouw Parket

Terlouw Parket

Bent u op zoek naar een professioneel parketbedrijf met meer dan 20 jaar vakmanschap? Dan bent u bij Terlouw Parket aan het goede adres.

Zo leveren, leggen en onderhouden ze alle soorten parket- en laminaatvloeren. En de kwaliteit van deze vloeren moest ook online zichtbaar worden. Door het gebruik van grote foto's krijgt de bezoeker meteen een goede indruk. De nieuwe website maakt dat mogelijk in een strak en modern ontwerp met goede sfeerbeelden van de projecten. Ook aan een betere vindbaarheid voor Terlouw Parket is gedacht door het inzetten van ons sterke en slimme content management systeem!

En volgens Terlouw Parket is het een keurige website geworden: "De levertijd van MySpott was snel. Nadat we overeen zijn gekomen dat zij de website mochten bouwen, was de website na een week helemaal online. We hebben één middag uitleg gekregen over hoe we de site zelf kunnen aanpassen, dit was zeer duidelijk. Als we daarnaast toch vragen hebben, dan worden die snel beantwoord. Met het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden! Nu hopen dat dat ook zijn vruchten mag afwerpen." .

Ben je zelf ook op zoek naar een nieuwe website en ben benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op via 0318712400.

 

Terug naar de vorige pagina