0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Iterim

Iterim

Iterim

Voor Iterim ICT ondersteuning en Business Management hebben we een lichte, overzichtelijke website neergezet.

Iterim is een nieuwe business consultancy onderneming met een slimme, simpele en transparante benadering voor technologische vragen en veranderingstrajecten. De website moet vooral duidelijk maken welke diensten er worden aangeboden en wat Iterim voor bedrijven kan betekenen. Daarnaast moet de website en betrouwbare indruk geven.

Flexibele indeling met blokken

Voor de website is gebruik gemaakt van het Newspaper Ontwerp, een flexibel sjabloon met kolommen en blokken die naar eigen wensen ingevuld kunnen worden. In dit geval is er gekozen voor een hoofdtekst in twee kolommen, daarnaast een kleine wisselende banner en daaronder twee nieuwsberichtjes en een blok met  contactgegevens.

Inhoud aanpassen met het Content Management Systeem

Aan de inhoud van de website wordt nog gewerkt, hiervoor wordt natuurlijk gebruik gemaakt van het achterliggende content management systeem van Footsteps. 

"Tevreden over de service en het gebruiksvriendelijke CMS"

Arnoud van Iterim reageert positief op het eindresultaat:  "Ik ben zeker tevreden over jullie service, het gebruikersvriendelijke CMS en de kennis. De adviezen snijden allemaal hout en met een beperkt budget is een professionele website prima te doen! "

Bekijk hier de website van Iterim »

Terug naar de vorige pagina