0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Mushroom Consultancy

Mushroom Consultancy

Mushroom Consultancy

Mushroom & Substrate Consultancy is een onafhankelijk adviesbureau in Utrecht. Zoals de naam al doet vermoeden geven ze advies op het gebied van champignonteelt.

Voor de website van Mushroom & Substrate Consultancy is gebruik gemaakt van het Foto website ontwerp. Dit ontwerp kenmerkt zich door de grote banner op de homepage.

Precies de uitstraling waarnaar we op zoek waren

Mushroom Consultancy geeft aan dat ze zeer tevreden zijn met het resultaat. "De website ziet er strak en professioneel uit en heeft precies de uitstraling waarnaar we op zoek waren."  Ook over de service van MySpott zijn ze te spreken:

"De service is heel goed en alle vragen en eisen van onze kant zijn steeds goed opgepakt en verwerkt. Verder hebben we een goede uitleg gehad over het functioneren van de software zodat we nu zelfstandig verder aan de website kunnen werken."

Maatwerk

De website is Engelstalig. Er kwam ook een stukje maatwerk bij kijken voor de rekenhulp waarmee bezoekers een indicatie kunnen berekenen van hun voordeel wanneer ze gebruik zouden maken van de diensten van het adviesbureau. 

Handig in gebruik

De inhoud website kunnen ze natuurlijk zelf aanpassen met het achterliggende content management systeem. Er worden regelmatig nieuwe berichten en foto's op de website geplaatstst waardoor deze netjes oup-to-date blijft. Met het CMS kunnen ze wel overweg: "We vinden de website handig in gebruik en alles wijst voor zich."

Bekijk hier de website van Mushroom and Substrate Consultancy 

Terug naar de vorige pagina