0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Foto Suzan

Foto Suzan

Foto Suzan

De website van Foto Suzan is het perfecte bewijs dat een MySpott-website ook prima kan dienen als portfolio voor fotografen.

Bijzondere foto's voor meerdere gelegenheiden

Bent u op zoek naar een fotograaf voor uw bruiloft, zakelijke producten, spontane portretten, eigenwijze schoolfotografie of een gezellig kinderfeestje, bent u bij Foto Suzan op het juiste adres.  In samenspraak met u zorgt Foto Suzan voor bijzondere foto’s.

Blij met eindresultaat!

Fotografe Suzanna is tevreden over haar nieuwe website en ook over de leversnelheid en de service: "Met het zelf vullen van mijn site heb ik regelmatig aan de telefoon gehangen en gemaild en werd prima geholpen. Ik ben heel blij met het eind resultaat."

Fotoalbums en informatiepagina's

De website heeft een aantal pagina's voor algemene informatie, nieuwsberichten en acties, maar de fotoalbums zijn natuurlijk het belangrijkst. Het fotoalbum is verdeeld in categoriën. Met het professionele CMS kunnen er nieuwe subalbums worden toegevoegd en bestaande albums kunnen worden aangevuld en gewijzigd. 

De juiste indeling voor iedere pagina

De website heeft een flexibele indeling zodat er op elke pagina een perfecte balans is tussen de hoeveelheid tekst en de hoeveelheid foto's. Op iedere pagina kan een blok met foto's worden weergegeven (dit aantal kan per pagina worden ingesteld) en bij elk fotoalbum kan een korte beschrijving worden geplaatst. Daarnaast heeft elke pagina een grote fotobanner waarvan de foto of bronmap voor elke pagina in te stellen is. 

Op zoek naar een soortgelijke website of fotoportfolio?

Bel 0318 712400 om te vragen naar de mogelijkheden (en onze aantrekkelijke tarieven) of vraag vrijblijvend een offerte aan. Natuurlijk kunt u ook gelijk kijken welk ontwerp u aanspraakt bij onze website ontwerpen.

Bekijk hier de website Foto Suzan. 

Terug naar de vorige pagina