026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Nieuws

Bovenaan bij Google? Enkele tips!

MySpott biedt een solide basis om goede resultaten te halen bij zoekmachines, maar uiteindelijk is de inhoud van uw website de belangrijkste factor. We geven graag een aantal tips en voorbeelden.

12 december 2012

Een MySpott website biedt een solide basis om goede resultaten te halen bij zoekmachines, maar uiteindelijk is de inhoud van uw website de belangrijkste factor. We geven graag een aantal tips en voorbeelden.

Aandacht besteden aan de content

Begin dit jaar is de website van Kuus Totaaltuinen online gegaan. Door veel aandacht te besteden aan de content behalen ze nu zeer goede resultaten bij Google. Een aantal aandachtspunten waar ze goed op hebben gelet:

  • veel trefwoorden in de teksten
  • doordachte titels en beschrijvingen van pagina's
  • trefwoorden (diensten) in de hoofdnavigatie en subnavigatie
  • uitgebreid overzicht van opgeleverde projecten met plaatsnamen

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer belangrijke aandachtspunten, zoals regelmatig updaten, veel backlinks en een goede opbouw van de website. Neem contact met ons op voor meer uitleg.

Combinaties van trefwoorden en plaatsnamen

Door op de homepage een uitgebreid overzicht van opgeleverde projecten te plaatsen ontstaat er een pagina met zeer veel waardevolle trefwoorden. Daarnaast wordt bij elk project een plaatsnaam genoemd. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze met veel verschillende combinaties van zoekwoorden bovenaan staan bij Google.

Een aantal voorbeelden

Op de homepage van Totaaltuinen.nl staan o.a.: 'Onderhoudsarme tuin Veenendaal' en 'Strakke niveautuin Beuningen'. Wanneer we vervolgens bij Google zoeken op een combinatie van deze woorden, bijv. 'Niveautuin Veenendaal' dan staat Totaaltuinen.nl als eerste resultataat vermeld. Zoeken we op 'Onderhoudsarme tuin Beuningen' dan staat zijn de eerste vier resultaten van Totaaltuinen.nl. Een mooi resultaat!

Meerwaarde voor zoekmachine-optimalisatie

Door het vermelden van meerdere plaatsnamen bereiken ze precies de juiste doelgroep in de omgeving waar ze werkzaam zijn. Tenzij uw onderneming landelijk opererend is, heeft het weergeven van een overzicht van geleverde diensten of producten per plaatsnaam dus absoluut een meerwaarde.

Wilt u weten hoe u met een website van MySpott goed gevonden kunt worden?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan »

Terug naar de vorige pagina