026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Ontwerpen » Fullscreen foto-ontwerp

Beelden kunnen een sfeer beter overbrengen dan woorden. Bij dit ontwerp staan dan ook juist die beelden centraal. Met dit stijlvolle ontwerp kunt u de bezoeker een goed beeld geven van uw restaurant, winkel, product of project.

Bekijk meteen een van de twee voorbeelddemo's:
Horeca-demo |  Hoveniers-demo

De fotoslideshow op de achtergrond zorgt voor de nodige interactie en maakt uw website interessant voor uw klanten. Verder worden uw contactgegevens prominent weergegeven zodat uw klanten altijd contact kunnen opnemen.

Geschikt voor op alle schermen

Deze website zal zowel op de computer, tablet en smartphone correct worden weergegeven. Daarnaast is dit ontwerp voorzien van de smartphone-contactbalk. Zo kunnen bezoekers vanaf hun mobiele apparaat met één druk op de knop contact met u opnemen!

Beschikbaar in alle stijlen

Dit ontwerp is volledig om te zetten naar uw huisstijl. Of u kiest voor een lichte website met frisse foto's of een donkere website met sfeerfoto's, alles is mogelijk!

Portfolio, menukaarten en foto's

Voor de horeca is dit ontwerp uitgerust met een reserveringsformulier en een professionele weergave vade menukaart. Voor bedrijven in de bouwsector, ontwerpsector of dienstverlening is dit ontwerp uitgerust met een portfolio-weergave. Daarnaast heeft elke MySpott-website een fotoalbum. 

Wilt u zien hoe het werkt?

Voor dit ontwerp zijn twee demowebsites:

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct.

Terug naar de vorige pagina