0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Leaves Natural Projects

Leaves Natural Projects

Leaves Natural Projects

Leaves Natural Projects is een nationale en internationale bloemist arrangeur. Zij houden zich bezig met de verzorging van productpresentaties van bloemen, planten, groenten en fruit. Ook kunnen zij je veel leren over bloemsierkunst en geven zij regelmatig demonstraties hierover. Bloemdecoraties doen zij voor evenementen en geven jouw evenement hiermee de juiste uitstraling. Wanneer medewerkers in de bloemenbranche ondersteuning of training nodig hebben, kan Leaves Natural Project dit ook bieden!

Onderverdeling

De website van Leaves Natural Projects, is onderverdeeld in de drie belangrijkste onderdelen van het bedrijf, Natural Projects, Creations en Education, welke te zien zijn aan de linkerzijde van de website. Het onderdeel Natural Projects houdt zich veelal bezig met productpresentaties, bloemsierkunst en bloemdecoraties voor evenementen, Creations houdt zich vooral bezig met artistieke creaties, met als doel te laten zien wat er voor exposities of evenementen mogelijk is en Education staat voor onderwijs door middel van workshops, lessen, demonstraties, trainingen, coaching en seminars. Wanneer je op één van deze kopjes klikt, krijg je meer informatie over het onderwerp.

Internationaal

Omdat Leaves Natural Project nationaal én internationaal werkzaam is, is de website beschikbaar in diverse talen waaronder Engels. Dit kun je zelf veranderen door te klikken op de vlaggetjes rechtsboven. Het kopje ‘over Ben Clevers’, heeft meer talen zoals Duits, Italiaans en Frans. Daarnaast bevat de eenvoudige navigatiebalk bovenaan diverse onderwerpen waaronder meer informatie te vinden is over het bedrijf.

Bekijk de website van Leaves Natural Projects.

Terug naar de vorige pagina