0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » About Men

About Men

About Men

About Men is de ideale shop voor mannen. Het is een winkel waar mannen zich een totale outfit kunnen aanmeten zonder naar een andere winkel te moeten, ook wel een one-stop-shop genoemd.

Van een complete collectie aan kostuums en colberts naar casual kleding, voor iedere man is er iets te vinden! Persoonlijke service en advies staan hoog in het vaandel en ook het kopje koffie voldoet aan de hoge eisen.

Een overzichtelijke professionele website

About Men is een professionele winkel en wil dit ook uitstralen op de website. Daarom is gekozen voor meerdere grote afbeeldingen van de winkel die een duidelijk beeld geven hoe de winkel is ingedeeld en waar ook de uitstraling van de winkel duidelijk te zien is. Er is gekozen voor een overzichtelijke website omdat het voor de klanten meteen duidelijk moet zijn wat zij op de website kunnen doen. Net zoals in de winkel weten mannen dus meteen wat zij met de website kunnen.

Service

Omdat About Men service hoog in het vaandel heeft staan is er gekozen om belangrijke informatie zoals openingstijden en contactgegevens op de homepagina te plaatsen. Dit geeft duidelijkheid naar de klant toe en nodigt de klant uit om langs te komen.

Benieuwd geworden naar de website? Bekijk hier het resultaat! 

Terug naar de vorige pagina