0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Alpha-H

Alpha-H

Alpha-H

Alpha-H is een meervoudig prijswinnaar als het gaat om cosmetica in combinatie met farmaceutica, oftewel cosmeceutical. Het is een (salon)merk uit Australië, bedoeld voor mannen en vrouwen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl.

De website

Om de professionaliteit van het merk Alpha-H kracht bij te zetten, is gekozen voor een overzichtelijke website die er geordend en overzichtelijk uitziet. De kleuren zijn op elkaar afgestemd en in combinatie met het wit op de achtergrond geeft dit een rustgevend en steriel gevoel. Door het gebruik van afbeeldingen van een goede kwaliteit wordt de professionaliteit van de website nog eens benadrukt. Natuurlijk is dit ook enorm belangrijk om te laten zien aan klanten.

De homepagina

De website is ruimtelijk opgezet, er is gebruik gemaakt van een eenvoudige structuur die klanten meteen laat zien wat zij met de website kunnen. Op de homepagina staat de belangrijkste informatie zoals uitgelichte producten, nieuws en de contactgegevens. Voor overige informatie wordt verwezen naar de navigatiebalk bovenaan de pagina.

Bekijk de website van Alpha-H hier!

Benieuwd geworden naar het resultaat? Bekijk de nieuwe website van Alpha-H hier!

Terug naar de vorige pagina