0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Pcmaat Sailing

Pcmaat Sailing

Pcmaat Sailing

Pcmaat Sailing is specialist in het repareren, bouwen en in- en verkopen van zeilboten. Ook ontwikkelen zij solo zeilen, roeren en zwaarden. Daarnaast geven zij zeilles op diverse boten. Wanneer je vertrouwd in je eigen boot zeilles wil krijgen, is dit ook mogelijk!

Responsive

Pcmaat Sailing heeft een nieuwe website gekregen die nu ook responsive is. Dit houdt in dat je de website op elk apparaat in optimale staat kunt bekijken en je niet hoeft te scrollen voor een goed leesbare website. Daarnaast worden de blokken op de homepagina ingevuld door afbeeldingen, waardoor je meteen een indruk krijgt van het achterliggende item. Ook de grote en brede slider bovenaan de website geeft je meteen een beeld van het belangrijkste nieuws van Pcmaat Sailing.

Contact

Het ontwerp van de website maakt het mogelijk meteen contact op te nemen met Pcmaat Sailing. Door middel van het e-mailadres en telefoonnummer bovenaan de pagina wordt dit mogelijk gemaakt. Ook onderaan de pagina is belangrijke informatie over Pcmaat Sailing te vinden zodat je niet hoeft te zoeken. 

Bekijk hier de website van Pcmaat Sailing!

Terug naar de vorige pagina