026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Ontwerpen » InShape

Krijg jouw bedrijf in vorm met een strakke website. InShape is het veelzijdige ontwerp dat voor iedere onderneming ingezet kan worden. Er is een lichte of donkere variant beschikbaar zodat er altijd een versie is die bij jou past. Laat de website het werk voor jou doen zodat jij je persoonlijk kunt focussen op je klanten!

Bekijk de demo hier

Een strak design

Dit ontwerp is geschikt om een goed en overzichtelijk beeld te geven van jouw bedrijf. Laat de speerpunten van jouw bedrijf naar voren komen door de veelzijdige afbeeldingen-slider of maak gebruik van drie duidelijke navigatieblokken.

Wat is het voordeel van InShape?

InShape is responsive. Dit betekent dat je website op elk apparaat in optimale staat bekeken kan worden. Ook op een mobiel apparaat zien jouw klanten in de grote blokken wat jij belangrijk vindt op je website en zijn contactgegevens van je bedrijf binnen handbereik. De gebruiker kan dus meteen contact opnemen met je bedrijf! Of je nu voor de donkere of lichte variant gaat, beide ontwerpen geven jouw bedrijf de uitstraling die het verdient!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct.

Terug naar de vorige pagina