0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » China Palace Rheden

China Palace Rheden

China Palace Rheden

China Palace is een familiebedrijf dat al sinds april 1995 bestaat. Aan de rand van nationaal park en natuurmonument Veluwezoom, tussen Rheden en Velp, bevindt zich het restaurant dat plaats biedt voor 120 gasten met ruime parkeergelegenheid. Daarnaast hebben zij een vipruimte voor maximaal 30 personen. Ook eten afhalen is mogelijk, bij het aparte afhaal gedeelte.

Bij China Palace kun je terecht voor heerlijke Chinese specialiteiten die allemaal te vinden zijn op hun website. Benieuwd welke gerechten je kunt afhalen, wat het lopend buffet inhoudt of de catering van China Palace? Kijk dan op de homepagina, in de drie blokken staat de belangrijkste informatie voor jou beschikbaar! Download één van de uitgebreide menukaarten of de afhaallijst voor een overzicht van de heerlijkste Chinese specialiteiten.

Benieuwd wanneer je terecht kunt bij China Palace? Onderaan de pagina staan alle belangrijke contactgegevens waardoor je in één oogopslag weet waar China Palace gevestigd is en hoe laat zij open zijn. En met behulp van de ingebouwde routebeschrijving op de contactpagina, wordt het je nog makkelijker gemaakt om de route te vinden naar China Palace!

Bekijk de website van China Palace hier!

Terug naar de vorige pagina