026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Ontwerpen » ZZP Premium ontwerp

Door de grote achtergrondfoto is het makkelijk om met dit ontwerp de gewenste sfeer te bepalen voor een website. Het kan een lichte, frisse website worden maar ook een kleurrijke, opvallende website. De keuze is aan u!

Een herkenbare, moderne website

Dit ontwerp is geschikt voor alle branches. Het geheel is strak en modern en door de grote banner en de achtergrondfoto kunnen bezoekers in één oogopslag zien wat het onderwerp van uw site is. Dit maakt uw website zeer herkenbaar. 

Naast de hoofdtekst is er ruimte voor acties, nieuws en voordelen. Hoewel de basislayout vast staat, kunt u de indeling per pagina grotendeels zelf bepalen, bijvoorbeeld een  vervolgpagina met meer tekstruimte. Ideaal voor ZZP'ers die een flexibele site willen met een eigen uitstraling!

Zelf alle foto's aanpassen

De achtergrondfoto en de bannerfoto kunt u zelf instellen met het gebruiksvriendelijke CMS. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om voor elke pagina een bijpassende foto te kiezen. Of u kiest voor elk seizoen een andere sfeervolle achtergrondfoto. Bezoekers zien gelijk dat uw bedrijf in beweging is!

Uw nieuwe website snel online met dit moderne & flexibele ZZP ontwerp?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct.

Terug naar de vorige pagina