0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » van Workum Groep

van Workum Groep

van Workum Groep

Van Workum Groep is al sinds 1998 werkzaam en uitgegroeid tot een bekende en vertrouwde naam in de branche. Zij zijn onderverdeeld in twee delen, van Workum Machine Service B.V. en van Workum Machinebouw B.V. Machine Service houdt zich vooral bezig met engineering en bouw van machines en speciaal machines, Machinebouw houdt zich bezig met onderhoud en reparaties van jouw machinepark, machinekeuringen en/of lasermetingen.

Verdeling van de website

Omdat het bedrijf in twee delen is verdeeld, is de website ook in tweeën verdeeld en het logo aangepast. Onder het kopje ‘van Workum Groep’, kun je meer informatie vinden over deze twee onderdelen van het bedrijf. In de grote slider op de homepagina staat nog meer belangrijke informatie over van Workum Groep. Deze slider kan naar voorkeur aangepast worden en licht de belangrijkste items uit door middel van een afbeelding en pakkende tekst!

Belangrijke informatie

De bedrijfsslogan van van Workum Groep is: “Sterk in Techniek” maar zij zijn net zo sterk in klantvriendelijkheid, service en betrouwbaarheid en dat is ook te zien aan hun website. Voor gebruikers is het eenvoudig gemaakt belangrijke informatie over het bedrijf te vinden en de contactgegevens hebben een vaste plek op de website zodat deze altijd te vinden zijn. De vier kopjes onder de grote slider geven ook nog eens de belangrijkste items weer op de website en kunnen altijd eenvoudig aangepast worden.

Bekijk de website van van Workum Groep hier!

Bekijk de website van van Workum Groep hier!

Terug naar de vorige pagina