0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » TFC Group

TFC Group

TFC Group

Een moderne uitstraling die perfect aansluit bij de huisstijl, dat waar het in het kort op neerkomt bij de website van TFC Group.

TFC Group: onderscheidende HRD-dienstverlener

Wat TFC Group als HRD-dienstverlener onderscheidt, zijn drie degelijke factoren: de menselijke maat, de passie voor hun professie en de gedegen fundamenten. Mensen en organisaties helpen ontwikkelen en beter worden, dat is de kernactiviteit en het specialisme van TFC Group.

Huisstijl volledig doorgevoerd in het ontwerp

De website van TFC Group is het perfecte voorbeeld om te demonstreren dat een MySpott-site qua uitstraling totaal niet hoeft te lijken op het originele ontwerp. Voor deze website is namelijk gebruik gemaakt van het Wintersport ontwerp.  

Dit frisse, blauwe ontwerp is bijna niet meer te herkennen, omdat de website van TFC Group juist een opvallende layout heeft met rood als hoofdkleur. Het beeldmateriaal, waarin de huisstijl volledig is doorgevoerd, maakt het plaatjes helemaal af.

Veel aandacht besteed aan teksten en beeldmateriaal

Het is duidelijk zichtbaar dat TFC veel aandacht heeft besteed aan het plaatsen van de teksten en het verzamelen van bijpassende afbeeldingen. Ze mogen ook zeker trots zijn op het eindresultaat!

Bezoek de website op www.tfc.nl.

Terug naar de vorige pagina