0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Suo Marte

Suo Marte

Suo Marte

Suomarte, een volwaardige onderneming op het gebied van vastgoedontwikkeling, ontwikkelt vastgoed in de breedste zin van het woord. Naast ontwikkeling van exclusieve woningbouwprojecten en commercieel vastgoed, is Suo Marte ook gespecialiseerd in de (her-)ontwikkeling van verblijfsrecreatieve projecten. Zij hebben een geheel unieke en eigen werkwijze en verzorgen het gehele traject van de ontwikkeling, van initiatieffase tot en met exploitatiefase.

Doordat Suo Marte zoveel projecten doet, moet er genoeg ruimte zijn om dit te tonen aan klanten. Daarom is op de homepagina gekozen voor een slider die met behulp van afbeeldingen een impressie geeft van wat Suo Marte doet en hoe dit eruit ziet. Onder deze slider staat een beknopte uitleg over de kwaliteiten van Suo Marte.

De website van Suo Marte is ruimtelijk opgezet, dit wordt nog eens benadrukt door de witte achtergrond. De website oogt hierdoor overzichtelijker en belangrijke informatie en elementen, zoals de slider, vallen hierdoor meer op. Op de homepagina van Suo Marte is gebruik gemaakt van diverse afbeeldingen die de sfeer uitstralen van de projecten die Suo Marte verzorgt. Ook kun je rechtsonder de visie en diverse projecten zien die Suo Marte reeds heeft uitgevoerd. Helemaal onderaan de homepagina is de contactinformatie te vinden. Ook social media buttons zijn daar te vinden.

Bekijk de website van Suo Marte hier

Terug naar de vorige pagina