0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Skindefender

Skindefender

Skindefender

Skindefender is een professionele beautysalon uit Almelo. Met een zeer gedreven team kun je rekenen op een persoonlijke benadering, Skindefender analyseert namelijk jouw huid tijdens de kennismakingsbehandeling zodat jouw huid de juiste behandeling krijgt. Zij zijn in het bezit van een officiële GGD vergunning waarbij hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel staan. Skindefender is de specialist voor jouw uiterlijk en zij behandelen jouw huid met veel zorg door middel van apparatuur of gewoon met producten.

 Informatief

De website van Skindefender is een bron van informatie. Hier kun je alles vinden, van ontspanningsbehandelingen tot verschillende peelings en van permanente make-up tot manicure, het is allemaal mogelijk. De homepagina staat vol met belangrijke informatie over diverse onderwerpen als microdermabrasie en de hoogwaardige producten waarmee Skindefender werkt. Door te klikken op de ‘lees meer’ button, wordt genavigeerd naar de juiste pagina waar je meer informatie over het onderwerp kunt vinden.

Welke prijs betaal ik?

Zoals je kunt zien, zijn de mogelijkheden om een afspraak te maken of contact op te nemen met Skindefender veelvuldig aanwezig. Onder het kopje ‘contact’ staat een uitgebreid contactformulier waarbij het mogelijk is om direct een behandeling te boeken. Maar voordat je een behandeling boekt, wil je natuurlijk weten wat het kost. Daarvoor word je verwezen naar het kopje ‘prijslijst’. Daar is een uitgebreide en overzichtelijke lijst te vinden met alle prijzen van de beschikbare behandelingen!

Bekijk hier de website van Skindefender!

Terug naar de vorige pagina