0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Samen Sterk

Samen Sterk

Samen Sterk

Samen Sterk is een psychologenpraktijk voor eerstelijnspsychologie en voor echtscheidings mediation. De praktijk is gevestigd in de Veldschuur te Malden.

Samen Sterk biedt twee soorten diensten aan: psychologie en mediation. De praktijk heeft duidelijk twee doelgroepen. Om die reden is er gekozen voor het ontwerp '2 doelgroepen? 1 site!'.  

Twee onderdelen en algemene informatie

In de linkerkolom staan de onderwerpen voor de psychologenpraktijk en in de rechterkolom staan de onderwerpen voor de praktijk voor mediation. In de middelste kolom staat de hoofdinhoud met daarboven een aantal links naar algemene pagina's die voor beide doelgroepen interessant zijn, zoals achtergrondinformatie, nieuws en contact.

Flexibele indeling

De invulling van de kolommen is flexibel: onder de navigatie kunnen verschillende objecten worden toegevoegd. In dit geval is er gekozen voor contactgegvens en het laatste nieuwsbericht. In de bovenbalk staan twee banners die de website op een subtiele manier sfeer geven.  Voor de contactpagina's is er gebruik gemaakt van een Google Maps routebeschrijving en een contactformulier.

Bekijk de website van Samen Sterk op www.samensterk-malden.nl.

Terug naar de vorige pagina