0318 712400

Hoogakker Heteren is vernieuwd

Hoogakker Heteren is vernieuwd

Aannemersbedrijf Hoogakker Heteren BV is een allround aannemersbedrijf, werkzaam in de woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw en onderhoud. Als VCA** gecertificeerd bedrijf werken zij niet alleen voor bedrijven, gemeenten en stichtingen maar ook voor particulieren. Hoogakker is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouw Garant.

Aannemersbedrijf Hoogakker is al geruime tijd klant van MySpott, daarom is reeds gekozen voor een nieuw uiterlijk van de website. De nieuwe website is volledig responsive, hierdoor is de website op elk apparaat in optimale staat te bekijken. De grote slider op de homepagina geeft het belangrijkste nieuws van de website meteen weer, zoals bijvoorbeeld net opgeleverde bouwprojecten. Daarnaast biedt de slider de mogelijkheid om door middel van afbeeldingen de gebruiker meteen een indruk te geven van de belangrijke informatie in de slider.

Zelf voorzienend

De navigatiebalk bovenaan de website biedt de gebruiker diverse kopjes waaronder informatie te vinden is over Hoogakker. Zo kun je bijvoorbeeld bekijken welke projecten Hoogakker reeds heeft uitgevoerd, welke diensten zij jou kunnen bieden en kun je informatie lezen over Hoogakker zelf. De kopjes en teksten kunnen door het simpele systeem eenvoudig aangepast worden, zelfs door Hoogakker zelf omdat zij al geruime tijd klant zijn van MySpott. Met veel kennis en zorg pakken zij dus niet alleen klussen aan maar ook hun eigen website!

Bekijk de website van Hoogakker Heteren!

Terug naar de vorige pagina