0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Hondenschool Lingewaard

Hondenschool Lingewaard

Hondenschool Lingewaard

Hondenschool Lingewaard, gevestigd in Bemmel, is al 15 jaar een toonaangevende hondenschool in de regio Arnhem. Met wekelijkse trainingen, gegeven door 16 ervaren en goed opgeleide instructeurs worden circa 300 cursisten getraind in het opvoeden van hun pup. Hondenschool Lingewaard geeft bijna wekelijks nieuwe puppycursussen maar ook vervolgcursussen waarbij gebruik gemaakt wordt van een positieve trainingsmethode, ook wel het beloningsprincipe genoemd.

Blijf op de hoogte

Hondenschool Lingewaard is een professionele, toonaangevende hondenschool waar vrijwel elke dag iets georganiseerd wordt. Om alle cursisten op de hoogte te houden van de activiteiten, is het noodzakelijk een duidelijke website te hebben waarop alle informatie te vinden is. In de bewegende slider op de homepagina kan door middel van een afbeelding met/zonder tekst meteen duidelijk worden gemaakt wat het belangrijkste nieuws van de dag is. Ook staan belangrijke elementen zoals het aanbod aan cursussen, de inschrijfmogelijkheid, activiteiten en instructeurs goed zichtbaar in de blokken op de homepagina.

Laatste nieuws

Je kunt het laatste nieuws over Hondenschool Lingewaard volgen vanaf de homepagina maar ook alle geplande cursussen en andere activiteiten. Zo blijf je altijd op de hoogte! Heb je je pup nog niet ingeschreven voor een cursus maar wil je dit wel? Dan kan dat via het uitgebreide inschrijfformulier. Daarnaast wordt de website gebruikt om cursisten te laten weten wanneer de lessen niet door gaan zodat je niet voor niets naar een cursus toe komt!

Bekijk hier de website van Hondenschool Lingewaard!

Terug naar de vorige pagina