0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Droopy

Droopy

Droopy

Droopy is een slimme oplossing waarmee je zonder te morsen een glas wijn kunt inschenken. Een simpele ring voorkomt dat er druppels langs de fles lekken.

De opzet van de website voor Droopy is heel simpel, hoewel het achterliggende CMS talloze mogelijkheden biedt voor een verdere uitbreiding van de website.

Overzichtelijke pagina-indeling

De pagina-indeling is overzichtelijk: in de linkerkolom staat een tekst met uitleg enin de rechterkolom staan een aantal foto's ter illustratie. Daarnaast is er in de rechterkolom nog ruimte voor een inleidend nieuwsberichtje en contactgegevens. 

Veelzijdig ontwerp met lichte achtergrond en rode accenten

Voor deze website is gebruik gemaakt van het strakke en veelzijdige website ontwerp. De voorbeelden van dit ontwerp zijn heel kleurrijk, maar voor de website van Droopy is juist gekozen voor een rustige uitstraling met een lichte achtergrond.  Dat is een verstandige keuze, aangezien het logo van Droopy de kleur rood bevat. Dit is een opvallende kleur; enkele rode accenten zijn voldoende om de huisstijl duidelijk terug te laten komen in het grafische ontwerp. 

Engelstalige website

De website van Droopy is Engelstalig. Dit is geen enkel probleem met de oplossing van MySpott. Meertalige websites zijn ook mogelijk met MySpott Premium.

Bekijk de website van Droopy »

Terug naar de vorige pagina