0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Dennenhorst

Dennenhorst

Dennenhorst

Dennenhorst biedt in een kleinschalige huiselijke omgeving, belevingsgerichte zorg en aandacht aan psychogeriatrische ouderen.

Op de website van zorgvoorziening Dennenhorst vindt u informatie over de woon-zorgvilla, het zorgconcept van Dennenhorst en natuurlijk contactgegevens van de twee vestigingen in Veenendaal. 

Speels ontwerp met automatisch wisselende foto's

Het MySpott-ontwerp met de speelse boog aan de bovenzijde is ook voor deze website zeer geschikt. De foto's in de banner wisselen automatisch, waardoor er naast de locatiefoto's ook ruimte is voor sfeerfoto's. In dit geval zijn er mooie natuurfoto's gebruikt. De adresgegevens moesten duidelijk worden weergegeven, dus deze staan op elke pagina in de linkerkolom. 

Populair website ontwerp

Dit ontwerp werd al eerder gebruikt voor Stichting Beleggers Cosas Verdes GroepRuimte voor je Relatie en Onderwijsstad Breda. Toevallig komen de kleuren van de huisstijl van Dennenhorst bijna overeen met de kleuren van Ruimte voor je Relatie, maar door ander beeldmateriaal en een ander lettertype hebben beide websites iets 'eigens'.  

Het eindresultaat oogt fris en professioneel. Bekijk de website van woon- zorgvoorziening Dennenhorst »

Terug naar de vorige pagina