0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Carola Nails and Beauty

Carola Nails and Beauty

Carola Nails and Beauty

Carola Janssen heeft sinds 2000 een eigen salon waar zij diverse behandelingen aanbiedt. Zo geeft zij schoonheids- en huidverbeteringsbehandelingen, geeft zij voet-, nagel- en handverzorging en biedt zij permanente ontharing aan. En wanneer de zon niet zo vaak schijnt, kun je er ook nog terecht voor een lekker bruin kleurtje door een spray tan!

Omdat de behandelingen die Carola aanbiedt ook een stukje rust aan klanten moet geven, is er gekozen voor een rustige uitstraling van de website. De kleuren op de website zijn eenvoudig gehouden en geven het geheel een open uitstraling.

De website

Bovenaan de website is gekozen voor een duidelijk menu zodat je als klant meteen kan zien wat je op de website van Carola kan vinden. Wanneer je met de muis over de kopjes “behandelingen” en “arrangementen” heen gaat, verschijnt er een menu waar je meer informatie over het onderwerp kan vinden.
Onder deze kopjes staat een afbeelding die de rust van de behandelingen weerspiegelt. Sluit je ogen en geniet van de behandeling is de boodschap.

Onder de afbeelding is gekozen voor een viertal kopjes inclusief bijpassend icoon die de belangrijkste onderdelen op de website nog eens benadrukken. Helemaal onderaan de website staat alle belangrijke informatie die je zoekt over Carola Nails and Beauty.

Neem eens een kijkje op de website!

Terug naar de vorige pagina