0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » Bistro Le Steak

Bistro Le Steak

Bistro Le Steak

Voor het steakhouse in Bennekom hebben we een sfeervolle website opgeleverd, met een fotoalbum en een bijzondere weergave voor de menukaart.

Bistro Le Steak

Bij Bistro Le Steak in Bennekom kunt u alle kanten op: of u nu even snel wil eten of lekker een avondje uit gaat, met een borreltje in lounge vooraf en daarna heerlijk dineren aan een gezellige tafel bij de openhaard. Het vlees wordt op een autenthieke houtskool grill bereid wat een heerlijke smaak geeft.

Sfeervolle uitstraling

De keuze voor het Style & Beauty ontwerp lijkt verrassend, maar het resultaat is er zeker niet minder om! Door het gebruik van sfeervolle foto's en warme kleuren past de website perfect bij de uitstraling van het restaurant.

Naast de banner is ruimte voor een speciale aanbieding of een nieuwsbericht.  Daarnaast is er een formulier voor het plaatsen van een reservering. 

Bekijk de website van Bistro Le Steak »

Voordelige websites voor restaurants & horeca

Heeft u een restaurant of horeca-gelegenheid en bent u op zoek naar een passende website, die u zelf kunt beheren? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bel 0318-712 400 voor een vrijblijvend gesprek. 

Terug naar de vorige pagina