0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » A. Holland

A. Holland

A. Holland

A Holland schoenen is al bijna 90 jaar een begrip in Nijmegen. Het is een echt familiebedrijf en heeft twee schoenenwinkels in Nijmegen. Zij staan garant voor persoonlijke bediening, hebben veel kennis van zaken en een zeer uitgebreide collectie! Ook zijn zij gespecialiseerd in de betere merk- en pasvorm schoenen voor dames en heren.

Voor schoenenwinkel A Holland is een nieuwe website gerealiseerd die volledig past bij de uitstraling van de twee winkels die zij bezitten. Dit is mede mogelijk gemaakt door middel van de afbeeldingen die op het midden van de pagina te zien zijn. Deze geven de klant een impressie van de winkel en laten de sfeer van de winkel zien.

De website

De website van A Holland is aangepast aan de stijl van de winkels en geeft ook een kleine impressie van hoe de winkels eruit zien door middel van de afbeeldingen. Voor ieder merk staat er een aparte pagina, voor optimale vindbaarheid.

Belangrijke gegevens

Zoals je op de website kunt zien, staat alle belangrijke informatie op de homepagina. Als bezoeker is dit een enorm voordeel omdat je dan niet hoeft te zoeken naar de informatie die je nodig hebt. Er zijn meerdere manieren om contact op te nemen met A Holland. Benieuwd naar het gehele assortiment dat A Holland aanbiedt? Kijk dan in de blauwe navigatiebalk bovenaan de pagina.

Terug naar de vorige pagina