0318 712400

Je bevindt je hier: Home » Referenties » 't Olde Schop

't Olde Schop

't Olde Schop

Naar eigen zeggen; Vers, overdadig, primeurs van het seizoen: het karakter van 't Olde Schop. In de oude karreschuur kun je genieten van prachtig opgemaakte gerechten, een schitterende ambiance en heerlijke wijnen. Maar ook voor een goed feest kun je hier terecht. 't Olde Schop zet de toon met verse producten en patisserie uit eigen keuken. Ze zijn zeven dagen per week geopend voor bruiloftsfeesten, verjaardagen, personeelsfeesten en zakelijke bijeenkomsten. Ook is 't Olde Schop een vrije trouwlocatie, dit betekent dat je vanaf het ja-woord tot en met het feest bij 't Olde Schop kunt blijven.

't Olde Schop is een chique aangelegenheid waar van alles te doen is en dit moet ook uit hun website blijken. Daarom is gekozen voor kwalitatieve grote afbeeldingen op de homepagina. Deze laten de ambiance van het restaurant zien en geven de gebruiker van de website een goed beeld van het restaurant.

Met de grote beelden op de achtergrond, wordt de sfeer van 't Olde Schop direct duidelijk. Daarnaast zijn de bezoekers van de website van alle gemakken voorzien. Bezoekers kunnen snel en gemakkelijk informatie opvragen door de navigatiebalk. Daarnaast kunnen er snel reserveringen gemaakt worden.

Reserveren

't Olde Schop maakt gebruik van de reserveringen-module. Hiermee kunnen bezoekers snel en gemakkelijk een reservering plaatsen. 't Olde Schop ontvangt direct een melding van de binnengekomen reservering en reageert hier snel op door middel van het administratorgedeelte van de reserveringen-module. Met een paar klikken, wordt het restaurant gevuld!

Bekijk direct de website en proef de sfeer van 't Olde Schop

Terug naar de vorige pagina