026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Over ons » Over Footsteps

Over Footsteps

Als bedrijf met evenveel aandacht voor mensen als technologie, is Footsteps al sinds 1996 actief met het verlenen van professionele internet diensten. Footsteps kan jou perfect van dienst zijn als het gaat om webdesign, hosting, content management (CMS), zoekmachine optimalisatie en maatwerk internet oplossingen.

Gebruiksvriendelijk CMS

Het Footsteps CMS is zeer gebruikersvriendelijk en zonder technische kennis beheer je in een handomdraai de inhoud van uw webpagina's. Kortom efficiënt en alles in eigen beheer. Dat het voor Footsteps géén kwestie is van 'verkopen wat je hebt' maar van 'ontwikkelen waar naar gevraagd wordt' blijkt wel uit de laatste versie van Footsteps 2.0 CMS.

Ook op het gebied van marketing denkt Footsteps met je mee en kunnen ze de oplossingen realiseren die het best bij uw bedrijf passen.

Unieke ontwerpen en maatwerk oplossingen

Wil je geen standaard MySpott-ontwerp, maar een eigen, uniek ontwerp? Of vindt je de mogelijkheden van het MySpott-pakket te beperkt? In dat geval biedt Footsteps uitgebreide mogelijkheden met maatwerk-oplossingen.

Meer informatie over Footsteps; www.footsteps.nl