026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Ontwerpen » Zakelijk Premium ontwerp

Een zakelijk ontwerp met een professionele uitstraling en een flexibele indeling. Overzichtelijk & modern!

Of u nu een groot bedrijf heeft of een eenmanszaak: met dit ontwerp krijgt uw bedrijf de allure van een succesvolle multinational! Dit ontwerp is verkrijgbaar in alle kleuren. De stijl wordt aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf.

Acties en cases onder de aandacht

Op de homepage kunt u meerder nieuwsberichten, acties of cases onder de aandacht brengen met behulp van de grote banner. De titels en slogans voor deze berichten kunt u zelf wijzigen. 

Daaronder is ruimte voor een introductietekst en nog een aantal nieuwsberichten. Met behulp van het formulier, dat op iedere gewenste pagina kan terugkomen, kunnen bezoekers direct een offerte aanvragen of contact met opnemen.

Kies zelf de beste indeling

Dit ontwerp bestaat uit meerdere sjablonen, zodat u voor elke vervolgpagina een logische indeling kunt kiezen. De banner van de vervolgpagina is minder hoog, dus meer ruimte voor hoofdinhoud.

De inhoud van de kolommen kunt u zelf bepalen: tekst, foto's, nieuwsberichten of een formulier: u kiest zelf de indeling die u het beste lijkt. 

Gratis SEO- en marketingadvies

Heeft u vragen over de invulling van uw website? Bij een MySpott Premium website krijgt u gratis persoonlijk advies met betrekking tot marketing en zoekmachine-optimalisatie. Een goede website verdient zichzelf binnen korte tijd weer terug!

Mogen we dit zakelijke ontwerp gebruiken voor uw nieuwe website?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct.

Terug naar de vorige pagina