026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Ontwerpen » Horeca Premium ontwerp

Evenementen, acties, social media en fotoalbums: dit ontwerp is ideaal voor restaurants, clubs, theaters en overige uitgaansgelegenheden.

De meeste horeca-eigenaren weten hoe belangrijk het is om een website te hebben die stijlvol en up-to-date is. Het wordt ook steeds gebruikelijker om evenementen en acties te promoten via social media. Deze website biedt naast een handige agenda-weergave ook ruimte voor social media en de laatste nieuwsberichten. 

Restaurants, hotels of clubs

Voor een restaurant, hotel, club of discotheek is het van belang dat een website de juiste sfeer uitdraagt. De grote achtergrondafbeelding, die u zelf kunt wijzigen, biedt hiervoor de perfecte mogelijkheid. 

Foto's van een evenement kunt u weergeven in een fotoalbum. Dezelfde foto's kunt u ook kiezen als illustratie bij uw teksten en nieuwsberichten. Dit vormt een mooi impressie voor nieuwe bezoekers, maar is ook voor trouwe gasten een reden om de site regelmatig te bezoeken. 

Theaters en bioscopen

Voor theaters en bioscopen is dit ontwerp zeer geschikt omdat de evenementen prominent worden weergegeven. Voorstellingen kunnen makkelijk worden uitgelicht, zowel in de agenda als op de homepage.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct.

Terug naar de vorige pagina