026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Ontwerpen » Foto Premium ontwerp

Een stijlvol ontwerp waarbij de grote foto direct een bijzondere indruk maakt. Deze foto kunt u koppelen aan een nieuwsbericht.

Op de homepage worden meerdere acties of nieuwsberichten onder de aandacht gebracht. De titels staan met grote letters in het midden van het scherm. Onmisbaar! Deze berichten zijn gekoppeld aan de achterliggende foto, en kunnen automatisch rouleren met een modern slide-effect.

Door middel van de vierkantjes kunnen bezoekers kiezen welk bericht ze willen zien. Onder de grote banner is ruimte voor een aantal nieuwsberichten. 

Gebruiksvriendelijke vervolgpagina

De vervolgpagina's hebben een indeling die meer ruimte biedt voor content. De bannerfoto is minder hoog en er is meer ruimte voor tekst en eventueel subnavigatie. De subnavigatie in het midden maakt de website overzichtelijk. In de linkerkolom blijft ruimte voor de nieuwsberichten, maar deze kolom kan altijd naar eigen inzicht worden ingevuld.

In elke gewenste stijl

Hoewel de stijl van de website grotendeels wordt bepaald door de geselecteerde foto's, kunnen we de website aanpassen aan de huisstijl van uw organisatie. Zoals u in de voorbeelden kunt zien, kunt u met dit ontwerp alle kanten op: een warme uitstraling, artistiek of juist fris en zakelijk, met dit ontwerp is bijna alles mogelijk!

Dit bijzondere foto ontwerp gebruiken voor uw nieuwe website?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct.

Terug naar de vorige pagina