026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Ontwerpen » Fitness King

Een strak en sprekend ontwerp dat perfect aansluit bij jouw werkzaamheden als personal trainer of coach. Maar natuurlijk is alles mogelijk. Laat je website voor je spreken met het FitnessKing-ontwerp!

Bekijk de demo hier:

FitnessKing

Mogelijkheden

Dit ontwerp kent vele mogelijkheden:

  • Sidebar (bijv. met contactgegevens of een aanbieding)
  • Nieuwsberichten / Blog
  • Fotoweergave
  • Contactformulier
  • Iconen voor Facebook en Twitter

Responsive Design

Het ontwerp is zo ingericht dat alle informatie gemakkelijk te vinden is voor de bezoeker. Maar ook op mobiele apparaten is hiermee rekening gehouden! Een aparte mobiele website is niet meer nodig met dit ontwerp. De website ziet er strak uit en de bezoeker heeft zijn informatie zo gevonden. Via de mobiele telefoon wordt er een extra contactbutton toegevoegd onderin het scherm, die zichtbaar wordt tijdens het scrollen!

Nieuwsberichten

In dit ontwerp staan de nieuwsberichten centraal. De meest actuele berichten komen meteen naar voren voorbij via de banner. Door op je website regelmatig een nieuwe blogpost of nieuwsbericht te plaatsen word je beter gerankt in Google! Niet voor niets, want je bezoekers willen graag actuele of nieuwe content terugzien op jouw website, daar leggen we dan ook graag de aandacht op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct.

Terug naar de vorige pagina