026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Nieuws

Social media? Wij helpen u op weg!

Een goede website is belangrijk om nieuwe klanten te overtuigen en om bestaande klanten te houden. Maar kent u de voordelen van social media ook?

15 oktober 2013

Een professionele website is erg belangrijk om nieuwe klanten te overtuigen en om bestaande klanten te houden. Maar kent u de voordelen van social media ook?

Social media? Moeten we daaraan meedoen?

Veel van onze klanten vragen zich hardop af: "Social Media, moeten we daaraan meedoen?" Antwoord: nee. Niets moet. Maar zodra onze klanten inzien dat een goede Facebookpage voor meer naamsbekendheid (dus meer opdrachten!) kan leiden, zijn ze snel om. Vooral als we ze daar een heel eind me op weg helpen.

Voordelig reclame maken 

Social Media is een voordelige manier om uw bedrijf te promoten. Het kost misschien wat tijd en moeite, maar als u op de juiste manier aan de slag gaat met social media is het zeker de moeite waard. Dit kan via Facebook en Twitter, en voor sommige bedrijven is een YouTube-kanaal met video's ook een mooie aanvulling.

Geen tijd? We helpen u graag!

Heeft u geen tijd om uw social media kanalen helemaal netjes in te richten? Of lukt het u niet om uw page een professionele uitstraling te geven? Wij helpen u graag op weg met speciaal bewerkte coverfoto's, goede profielfoto's en indien gewenst een aantal aangepaste tabs met uw eigen inhoud.

Daarnaast geven we graag tips en advies voor het schrijven van goede berichten.

MySpott website + social media advies = goed voor elkaar!

U wilt uw online marketing goed voor elkaar hebben? Dat kan! Breng uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht met de juiste inzet van social media en een mooie website van MySpott. Een combinatie die werkt!

Mogen we u hierbij helpen? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0318 712400

Terug naar de vorige pagina