026 30 200 55

Je bevindt je hier: Home » Nieuws

Nog geen website? Bespaar kosten!

Er zijn nog steeds bedrijven zonder website. Of er is wel een website, maar deze is verouderd of heeft een amateuristische uitstraling.  MySpott kan in dit geval een uitkomst bieden!

02 april 2013

Er blijken nog steeds bedrijven te zijn die nog geen eigen website hebben. Of er is wel een website, maar deze is verouderd of heeft een amateuristische uitstraling. MySpott kan in dit geval een uitkomst bieden!

Bespaar kosten

Een website op maat laten ontwerpen en vervolgens laten ontwikkelen door een webdesignbedrijf kost al snel enkele duizenden euro's. Vooral voor bedrijven die de economische crisis goed voelen (bijv. bouwbedrijven, installatiebedrijven of autobedrijven), vormt dit een dilemma: er moeten nieuwe opdrachten komen, hiervoor is het belangrijk dat er een website is die een professionele indruk geeft. Maar de kosten kunnen een probleem zijn.

Snel en makkelijk een nieuwe website met CMS

MySpott kan in dit geval de oplossing bieden. Door gebruik te maken van standaard templates (sjablonen) kunnen we snel en gemakkelijk een nieuwe website bouwen. Met enkele simpele stappen passen we de kleuren, lettertypen en het logo aan, zodat het mooi aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Met het gebruiksvriendelijke CMS kunt u zelf de juiste teksten en foto's plaatsen. Een persoonlijke systeemuitleg is bij de prijs inbegrepen.

Website goedkoper en sneller online met behulp van sjablonen

Doordat het klaarzetten van de website ons niet zo veel tijd kost, betaalt u geen aparte kosten voor het grafische ontwerp en de realisatie, dit zit namelijk allemaal in het totaalbedrag van 59,- per maand. Dat wil niet zeggen dat uw website een saai of ouderwets ontwerp krijgt: u kunt namelijk kiezen uit ruim 50 moderne ontwerpen! Deze ontwerpen zijn in alle kleuren verkrijgbaar en de indeling is redelijk flexibel.

Prijs is inclusief CMS-licentie, hosting en ondersteuning

Het genoemde bedrag is inclusief grafisch ontwerp en realisatie, maar ook inclusief een licentie voor het professionele CMS, een persoonlijke systeemtraining, hosting en ondersteuning.  Daarnaast bieden we nog extra pakketen, zoals het ontwerpen van een logo en huisstijl, een nieuwsbriefpakket en ondersteuning bij Social Media of zoekmachine-optimalisatie.

Gratis voorbeeld van uw website met de huisstijl van uw bedrijf

Bent u nog niet overtuigd? We maken graag een gratis voorbeeldwebsite voor u. Dit is geheel vrijblijvend. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is aan ons doorgeven welk ontwerp u het meeste aanspreekt en wat de bedrijfsnaam is (en eventueel uw logo, teksten en foto's opsturen naar info@myspott.nl).

Klik op 'Meer informatie' bij het ontwerp dat u het beste vindt passen en vul uw wensen in. 

Terug naar de vorige pagina